+0030 2102719859   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύνδεση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Όνομα Χρήστη
Κωδικός *
Να σας θυμάμαι

About

Η METASOURCE είναι μια εταιρία με έδρα την Αθήνα και ειδικεύεται στην κάλυψη των αναγκών επαγγελματιών αθλητών άλλα και αθλούμενων τόσο στην ειδικευμένη διατροφή - συμπληρωμάτων τους όσο και στην αθλητική ποιοτική ένδυση.

Η επιλογή των εταιριών που εμπορεύεται γίνεται πολύ επιλεκτικά πάντα βάση της μεγιστης ποιότητας και μόνο με τα κριτήρια της ευρωπαϊκής αγοράς.

Η Metaskin και η QNΤ είναι οι πρώτες δυο εταιρίες που επιλέξαμε για να καλύψουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών αθλητών δυναμικών αθλημάτων.

Η QNT (Quality Nutrition Technology) είναι μια εταιρεία παραγωγής προϊόντων αθλητικής διατροφής με έδρα το Βέλγιο και τις ΗΠΑ. Διαθέτει επίσης μονάδες παραγωγής και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην Ινδία. Πρόσφατα εγκαινίασε την νέα μονάδα παραγωγής στο Ιράν για την αγορά της Μέσης Ανατολής. Όλα τα προϊόντα της QNT έχουν αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας τα υψηλότερα ποιοτικά υλικά στις εγκαταστάσεις της, πιστοποιημένα με ISO 9001 , GMP , HACCP και EFSIS.

Η QNT πέρα από την πλούσια γκάμα που προσφέρει στα εξειδικευμένα προϊόντα αθλητικής διατροφής ξεχωρίζει με την μεγάλη ποικιλία ποτών άμεσης κατανάλωσης και πρωτεϊνικών μπαρών.

Η σειρά EASY BODY είναι μια νέα ολοκληρωμένη σειρά που απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και έχει αναπτυχτεί όχι μονό για να καλύψει τις καθημερινές απαιτήσεις για τις αθλούμενες αλλά και για όσες θέλουν μια ισορροπημένη διατροφή.

Δημιουργώντας το 2016 την σειρά Purity εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα της και με προϊόντα που χαρακτηρίζονται ως "‘Life style supplements".

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό στον κλάδο, η QNT εξακολουθεί να αναπτύσσετε και να κατακτά τις νέες αγορές. Έτσι σήμερα δηλώνει την παρουσία της σε 53 και πλέον χώρες.

Customer service

Contact us

  • Artemidos 89 str, 17562 P.Phaliro Athens, Greece
  • +0030 2102719859
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
WEB DESIGN & DEVELOPMENT BY WEB INTELLIGENCE